5% rabatt på ditt första köp!

@

Lagerhyllan från helvetet

LagerhyllaHäromdagen, eller igår t om, skrev jag om att vi nått en milstolpe i form av 500  produkter på våra hyllor. Men det man kanske inte riktigt räknat med när man fyller på i katalogen är att varorna också ska finnas någonstans rent fysiskt. Speciellt vår inköpare, som inte är så där jättemycket i lagret, laddar på allt möjligt kul och räknar med att vi andra fixar resten. Och det gör vi ju. Men nu blev det så att det blev lite ont om plats för våra Megafynd så vi köpte helt enkelt in flera lagerhyllor. 

Våra produkter varierar från lätta, lite mindre lätta och tunga saker som t ex diskmaskinsalt. Vi tänkte att de produkter som inte väger så mycket lika gärna kan ligga på en sån där billig lagerhylla med spånskiva och ganska tunna ben så vi köpte in den billigaste vi hittade hos Classe. Men det vi inte visste var att vi just klickat hem lagerhyllan från helvetet. 
Hur lång tid tar det tror du att bygga en lagerhylla? 10 minuter en kvart sisådär kanske. Nej, den första hyllan tog 45 minuter. Helt plötsligt inser man att den slant vi sparade in på priset försvann, och mer därtill, i kostnad för tid. En normal arbetstimme kostar ca hälften av vad lagerhyllan kostade nämligen. 
Efter ett tag får man dock upp snitsen, och nu tar det bara 30 minuter (?) att sätta upp en hylla. Benen till hyllorna kommer i två delar och måste nämligen sättas ihop och dessa passar inte riktigt alltid, eller aldrig, med varandra. Detta innebär att varje ben kräver lite handpåläggning med hjälp av en minislägga.
Men än så länge så fyller de sitt åtminstone sitt syfte vilket är att bära våra fina Megafynd!

Publicerad 2015-09-15 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf