5% rabatt på ditt första köp!

@

Blir Jocke arbetslös nu?

Jocke arbetslös

Jocke (killen på bilden med Wolverine-frillan) har varit med oss länge. Ändå från start faktiskt. Han var faktiskt med oss även innan Megafynd där han har jobbat med väldigt mycket olika saker tillsammans med mig i sisådär 7-8 år. Jocke är en bra kille och duktig medarbetare. 
Den senaste tiden har Jocke nästan själv (vi andra hjälper till ibland) ansvarat för produktuppläggningen på Megafynd. Han fixar bilder alldeles själv i vår fotostudio och hanterar produkterna via vårt system vi har för just detta. I skrivande stund har vi ca 1250 produkter vilket motsvarar MÅNGA timmars arbete. Alla produkter finns fysiskt hos oss i vårt egna lager.
Till saken. Lagret är fullt. Knökfullt! Varenda hylla är fullsmockad med sköna och bra märkesvaror. Ibland handlar någon något och då blir det en lucka som snabbt fylls igen. Men det finns inte plats för mer just nu vilket innebär att vi tillfälligt stoppat produktuppläggningen. Detta trots att vi har ett par hundra varor som ännu inte ens finns uppe på sajten till försäljning. Så vad ska Jocke göra nu då? Blir han arbetslös i väntan på att vi trollar fram mer plats och tomma lagerhyllor? 
Ja.. vi vet inte riktigt. Men jag blir gärna serverad en kopp kaffe just nu. 
- JOCKE!

Publicerad 2016-01-25 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf