5% rabatt på ditt första köp!

@

Dags för nästa produktmilstolpe (1400)

Vart tog Jocke, killen som kan både alliterationer och palindromer, vägen? Han skriver de flesta texter nu och lägger upp de flesta produkterna. Jag skulle visa honom att vi inte alls hade en bugg i systemet men hittar honom inte. Det visar sig att han börjar och går supertidigt nu (man kanske borde varit med på onsdagsmötet) och gått för dagen. 
Vi har nu 1400 artiklar på hyllan (minus de som är tillfälligt slutsålda). Och det är Jockes förtjänst som med sitt fantastiska tålamod matar på timme efter timme produkt efter produkt. 
1400 artiklar är nog ungefär lika mycket som en liten ICA- eller livsmedelsbutik kan stoltsera med. En större ICA, som t ex Kvantum, ligger nog på runt 10000 artiklar så dit är det en bit kvar till. Men vi är på väg! Och även om det tar några år så ska vi dit och längre. i bästa fall köper någon lite saker av oss på vägen också så vi inte går i konkurs.
Det här är väldigt roligt. Och den som följer oss har sett att vi spretar lite i produkturvalet. Vi har både roliga saker, som t ex en Tindermugg, och allvarligare saker som t ex graviditetstest. Och det är så vi kommer att jobba. Fokus är ätbara saker då vi är en grossist inom dagligvaruhandeln men bli inte förvånad om du hittar roliga och knasiga saker hos både nu och framöver också. I de fall vi köper ett restlager kan det faktiskt bli vad som helst.

Publicerad 2016-02-25 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf