5% rabatt på ditt första köp!

@

900... klarar vi 1000 innan jul?!

Oj vad vi skryter om hur många Megafynd vi har. Men det är ju det som är roligt! Nya produkter hela tiden som är sådär nästan fjantigt billiga. 
Jag får frågan nästan dagligen. "Hur kan det vara så billigt?" och "Är produkterna begagnade?". Ja, jag får faktiskt de frågorna! Nej, det är nya saker såklart. Men det ska jag inte skriva mer om. Vi har ju prickat av ännu en milstolpe! 
Vi har i skrivande stund ÖVER 900 OLIKA PRODUKTER PÅ HYLLAN! Joakim, som lägger upp produkterna gör ett kanonjobb. Han matar på dag efter dag efter dag. Och han har att göra. Vi har nämligen en ny, än så länge, hemlig partner som har massor av bra saker för dig.
900. Det är som sagt en del. Men vi ska nå 1000 Megafynd innan året är slut! Det är ju det vi tjatat om ett tag. Och nu ser det faktiskt ut att bli en lätt resa den sista biten mot målet.
Hoppas någon av dessa produkter faller dig i smaken. Och gillar du snus blir du nog lite extra glad i slutet på veckan. Då kommer det nämligen upp mer billigt snus.
Just ja, sen kom jag på en helt unik prissättningsmodell som jag inte sett någonstans i hela världen. Nyfiken? Håll utkik och besök oss ofta :) 

Publicerad 2015-12-03 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf