5% rabatt på ditt första köp!

@

Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit


Schwarzkopf, en av världens största tillverkare av hår- och hudvårdsprodukter, säljer Taft. Taft finns i lite olika utföranden som t ex Taft Fiber Gum och Taft Fiber Gel. Nu slutar dessa dock tillverkas. I skrivande stund finns den knappt att få tag på i handeln längre. Men, den finns hos Megafynd.
Alla branscher har sitt eget lingo. Så även denna grossistbransch där vi verkar. När det finns lite kvar av en vara brukar man kalla det för svans. Eller slatt. När vi hörde att Taft hade slutat tillverkas så passade vi på att köpa upp de Taft som fanns kvar hos leverantören/tillverkaren. Om detta var bra eller inte återstår att se (det var nämligen sidådär 3000 burkar).
Varför Taft slutar tillverkas vet vi faktiskt inte. Däremot har vi sett på Schwarzkopf Facebook-sida att det finns många som sörjer denna. Speciellt gelén är väldigt populär.
Produkten har en hållbarhetstid på väldigt många år så du kan ladda upp rejält inför framtiden!
De Taft som finns kvar säljer vi endast till slutkonsument (dvs dig). 

Publicerad 2015-09-04 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf