5% rabatt på ditt första köp!

@

Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder


Äntligen fick vi klart Gratisshoppen! Det är en riktigt rolig liten del av MIN SIDA
Vi funderade lite på hur man kan, på ett roligt sätt, belöna de kunder som återkommer. Det är nämligen många som handlar regelbundet hos oss nu - vilket är superkul! Men att bara ge en kickback-procent á la Coop kändes lite stelt och opersonligt. 
Att fynda är kul! Det är ju därför du är här. Och det roligaste vi kunde komma på var att låta våra kunder fynda ännu mer än de redan nu fyndar. Men gratis! Och det gjorde att Gratisshoppen tog form. I Gratisshoppen handlar man med Megafynd-krediter, som förstås fås när man handlar. 
Förutom de vanliga produkterna, som t ex Chiafrön, som finns på sajten så kompletterar vi med lite roliga specialprodukter. Sådana du kanske kan ge någon i present. 
En Star Wars-robot som på bilden kanske kan vara något?
Har du tips på produkter du tycker vi ska ha med är du välkommen att höra av dig!


Publicerad 2015-09-22 av Zacharias Bonnever

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Information om Dela Våtservett som våtservett, eller? Information om Megafynd-krediter Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf